Onze klanten – recente projecten

 

 

Na een burnout weer aan het werk of als werkgever mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt een kans geven. Dit soort verhalen tekenen wij op voor Senzer.

 

Ja, ja, ook onze eettafel is van Table du Sud. Superleuke club. Table du Sud brengt de handgemaakte producten in beeld door middel van video’s, wij verzorgden de scripts. 

 

Vel prachtige, maatschappelijke projecten worden ondersteund door LEVgroep. Wij schreven de teksten voor de nieuwe website en verzorgden schrijfworkshops. 

 

 

 

Een ondernemend onderwijsadviesbureau uit Helmond. Leuk om te duiken in de wereld van onderwijs-verandering.

 

Zoek je wooninspiratie? Zeker hier even binnenlopen! We schreven diverse teksten voor de website van dit bedrijf in Helmond. 

 

Itch maakt de mooiste dingen, altijd met oog voor detail. Leuk om bij te mogen dragen aan bijvoorbeeld folders, flyers en magazines. 

 

 

 

Voor ACE mochten we door heel het land de leukste automotive-professionals interviewen. Die verhalen zijn gebundeld in een mooie en inspirerend magazine.  

 

Afval is steeds vaker de basis voor iets nieuws. Het project Food from Food stimuleert ondernemers om eens kritisch naar hun waist te kijken. Wij interviewen bedrijven die hier al stappen in gezet hebben. 

 

Een innovatief en vooruitstrevend bedrijf op het gebied van valbeveiliging. Wij schrijven artikelen, blogs en meer voor dit gedreven bedrijf. 

 

 

 

Van Bussel vierde een jubileum en verpakte de mooie verhalen van medewerkers in een prachtig jubileumboek. Super om deze persoonlijke en mooie verhalen op te mogen tekenen. 

 

Er gebeurt veel in onderwijsland en scholen denken goed na over waar ze voor staan. Voor het Commanderij College verzorgen wij de communicatie. 

 

Groep 5700 is een hele leuke, creatieve club. Als tekstschrijver mogen we regelmatig een bijdrage leveren aan hun mooie producten en campagnes. 

 

 

 

Tintelingen (onderdeel van de Sligro Group) verzorgt de tofste kerstpaketten. We ondersteunen Tintelingen bij het schrijven van aanbestedingen.

 

Onder BTC Retail vallen diverse tuincenta, waaronder Coppelmans. Voor deze gedreven club mochten wij onder meer een kerstmagazine maken. 

 

Zoek je een stoere electrische scooter? Een kwaliteitsding? Gevonden! Wij mogen voor dit duurzame en mooie merk schrijven. Een eer. 

 

 

 

Impact is de gids in verandering. Dit toffe bureau had een feestje te vieren en daarom mochten we een mooi jubileumboek met ze maken. Ook schreven we teksten voor de website.

Driessen is de grootste HRM dienstverlener voor de publieke sector. We schrijven regelmatig voor dit prachtige bedrijf. 

 

 

woCom geeft nieuwe huurders een warm welkom met een nuttige informatiemap. Gaaf om daaraan bij te dragen.

Catch 22 helpt organisaties om uitdagingen te trotseren. We verzorgen o.a. de nieuwsbrief.

Diversity Communications ontwikkelt creatieve video’s en animaties die indruk maken. Wij mogen er regelmatigvoor zorgen dat óók de tekst indruk maakt.  

 

We schrijven regelmatig voor Persgroep Nederland. 

De medtech startup LifeTec Group helpt klanten met het ontwikkelen en testen van nieuwe medical devices.  LifeTec Group zet daarvoor opstellingen in die real-life situaties nabootsen. Bijzonder om voor zo’n innovatief bedrijf te schrijven.

Frits is dé stadsglossy voor Eindhoven en Helmond. De glossy waar de mooiste stadsverhalen terugkomen. 

 

 

 

 

 

 

 Wil je je boodschap in een video verpakken? Ook dan is tekst de basis. Wij schrijven een script voor (animatie) video’s.

Het Nuenens College (voorheen: Pleincollege Nuenen) is een school in Nuenen waar vmbo-leerlingen volop gestimuleerd worden. We zijn er trots op dat we de communicatie mogen verzorgen voor deze ondernemende school.

Megawatt is een heel tof en energiek reclamebureau uit Eindhoven. Voor deze club hebben we diverse projecten mogen realiseren. Bijvoorbeeld een campagne voor monteurs in opdracht van Philips.

Rabobank is meer dan zomaar een bank. Ze staat midden in de samenleving. De artikelen die we schrijven voor diverse Rabobanken in de regio, gaan dan ook niet alleen maar over bancaire zaken. 

Met trots werkt TextVast voor PSV. TextVast verzorgt bijdragen voor het magazine PSV in Business.

Het bruist op de TU/e. Super om met ondernemende studenten en fantastische startups te spreken in opdracht van het TU/e Innovation Lab.

 TextVast is onder meer verantwoordelijk voor diverse buurt- en nieuwsbrieven en het Jaarprogramma van zowel de Binnenstad als Helmond West.

 

 

Na een burnout weer aan het werk of als werkgever mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt een kans geven. Dit soort verhalen tekenen wij op voor Senzer.

 

Ja, ja, ook onze eettafel is van Table du Sud. Superleuke club. Table du Sud brengt de handgemaakte producten in beeld door middel van video’s, wij verzorgden de scripts. 

 

Vel prachtige, maatschappelijke projecten worden ondersteund door LEVgroep. Wij schreven de teksten voor de nieuwe website en verzorgden schrijfworkshops. 

 

Archief

Pin It on Pinterest