Klanten

Onze klanten – recente projecten

Met trots werkt TextVast voor PSV. TextVast verzorgt bijdragen voor het magazine PSV in Business.

Het bruist op de TU/e. Super om met ondernemende studenten en fantastische startups te spreken in opdracht van het TU/e Innovation Lab.

We vinden het heerlijk om in Helmond te wonen en te werken. Helmond is een stad in beweging. Super om daarover te mogen berichten. TextVast is onder meer verantwoordelijk voor diverse buurt- en nieuwsbrieven en het Jaarprogramma van zowel de Binnenstad als Helmond West.
Het Nuenens College (voorheen: Pleincollege Nuenen) is een school in Nuenen waar vmbo-leerlingen volop gestimuleerd worden. We zijn er trots op dat we de communicatie mogen verzorgen voor deze ondernemende school, die onlangs is uitgeroepen tot 1 van de 45 Nederlandse Superscholen door Elsevier.
Megawatt is een heel tof en energiek reclamebureau uit Eindhoven. Voor deze club hebben we diverse projecten mogen realiseren. Bijvoorbeeld een campagne voor monteurs in opdracht van Philips.

Rabobank is meer dan zomaar een bank. Ze staat midden in de samenleving. De artikelen die we schrijven voor diverse Rabobanken in de regio, gaan dan ook niet alleen maar over bancaire zaken, in tegendeel.  Mooi om het sociale gezicht van de bank te laten zien. 

De medtech startup LifeTec Group helpt klanten met het ontwikkelen en testen van nieuwe medical devices.  LifeTec Group zet daarvoor opstellingen in die real-life situaties nabootsen. TextVast helpt LifeTec Group met het schrijven van teksten voor de website.

Frits is dé stadsglossy voor Eindhoven en Helmond. De glossy waar de mooiste stadsverhalen terugkomen. Een eer dus, om voor Frits te mogen schrijven. 

In opdracht van Miller Media hebben we voor een grote supermarktketen de eindredactie van een aantal prachtige sprookjesboeken mogen verzorgen. Bekende sprookjes zijn zó geschreven, dat ze geschikt zijn voor vierjarigen.

Catch 22 helpt organisaties om uitdagingen te trotseren. We verzorgen o.a. de nieuwsbrief.

Diversity Communications ontwikkelt creatieve video’s en animaties die indruk maken. Wij mogen er regelmatigvoor zorgen dat óók de tekst indruk maakt.  

We schrijven regelmatig voor Persgroep Nederland. Zo leveren we artikelen aan voor weekblad Traverse. 

Impact is de gids in verandering. Dit toffe bureau had een feestje te vieren en daarom mochten we een mooi jubileumboek met ze maken. 

Driessen is de grootste HRM dienstverlener voor de publieke sector. We schrijven regelmatig voor dit prachtige bedrijf. 

 

Van nieuwsbrief tot website.

woCom geeft nieuwe huurders een warm welkom met een nuttige informatiemap. Gaaf om daaraan bij te dragen.

Toonaangevend ondernemersmagazine in de regio Eindhoven. Tof om al die mooie ondernemers te mogen spreken! 

We mochten lokale helden interviewen voor het Mantelzorgmagazine.

Geweldige stadsglossy. Een eer om hiervoor te mogen schrijven! 

 We verzorgen de eindredactie voor deze coole club.  

 

Hoe tof is het om teksten te mogen schrijven voor je favoriete biermerk? We schreven teksten voor de Inner Voice-avond. 

Tintelingen (onderdeel van de Sligro Group) verzorgt de tofste kerstpaketten.  Je kunt als werknemer zelf kiezen welke producten uit de ‘bedrijfs-webshop’ je wilt hebben. persoonlijk en leuk. We mochten teksten verzorgen voor deze shops. 

Onder BTC Retail  vallen diverse tuincenta. Voor deze gedreven club mochten wij onder meer een kerstmagazine maken. Tof om je teksten terug te zien in zo’n prachtig vormgegeven magazine! 

 

Zoek je een stoere electrische scooter? Een kwaliteitsding? Gevonden! Wij mogen voor dit duurzame en mooie merk schrijven. Een eer. 

Pin It on Pinterest