Magazines Maken – maak je eigen magazine!

Redactie voor een dag

Denk na over de perfecte invalshoek, verscherp je interview-skills, verfijn je schrijfvaardigheden en ontpop je tot fotograaf. In een dag(deel) samen een magazine maken: daar draait het om bij Magazines Maken. Iets wat écht van jullie samen is, wat gedragen wordt door iedereen. Samen geven jullie het magazine inhoud, gewicht. Voor iedereen is een mooie rol weggelegd. 
Samen vormen jullie de redactie voor een dag!

Voorafgaand aan de dag bepalen we samen de onderwerpen die in jullie magazine terugkomen. Op de dag zelf ga je aan de slag met concrete opdrachten. Je krijgt de nodige schrijf- en fotografietips van ons ervaren redactieteam. Vervolgens verzorgt het team van Magazines Maken de eindredactie en de vormgeving. 

‘De dag is voorbij gevlogen en door de nauwkeurige redactie ligt er nu een prachtig jubileumboekje.

Helemaal volgens onze wens! De reacties zijn zeer positief.’

Robert Mathijssen

Impact Management en Advies BV

We hebben een erg leuke redactievergadering gehad, waarbij al onze wilde ideeën in een trechter werden gestopt en we tot een heel concreet plan zijn gekomen.

Redactievergadering

Super interessant om alleen al die redactievergadering te voeren. Hierna zijn we druk aan de slag gegaan om alle artikelen die we wilden voor ons VIP Magazine te verzamelen. Een flink karwei, maar het resultaat is zo fantastisch!

Begeleiding Team Magazines Maken

Zonder Team Magazine Maken was ons dit nooit gelukt

Janneke Perlo

LEVgroep

‘We zijn supertrots op ons magazine en vertellen aan al onze klanten hoe geweldig de dag was.

Mede dankzij de professionele begeleiding, het perfect uitgestippelde voortraject en de snelle service kijken we terug op een geweldige dag.’

Jessica van Nieuwenhuizen

LUUX

Archief

Pin It on Pinterest