Wat onze klanten over ons zeggen

Snel schakelen, meedenken, frisse ideeën en heldere teksten: dat is waarom we graag met TextVast samenwerken!
Rob de Baar

Manager Custom Publishing, BCM

Voor zowel mijn oud-werkgever als voor By Linsey heb ik regelmatig met Textvast samengewerkt. Naast de kwaliteit die ze leveren, waardeer ik vooral de snelheid en het inlevingsvermogen in de behoefte van de klant. De omgang  is superfijn: professioneel, zakelijk en eerlijk. Daarnaast wordt er gewerkt met veel passie en betrokkenheid, iets wat ik belangrijk vind bij een samenwerking. 
Er wordt kritisch meegedacht en daar waar nodig zelfs nieuwe verbindingen gelegd. Kortom: ik beveel TextVast van harte aan. 
Linsey Hendriks

Blogger/ communicatieprofessional , By Linsey

TextVast maakt pakkende teksten waarmee we onze klanten verrassen in onze voorstellen, in de webshops en marketingmateriaal. Niet alleen zijn de teksten die wij terugkrijgen na onze briefing lekker leesbaar, ze sluiten ook altijd goed aan op onze business. Romy en Koen denken echt mee met ons, geven gevraagd en ongevraagd advies en dragen verrassende ideeën aan. Met TextVast hebben wij onze aanbiedingen echt naar een hoger niveau gebracht en kunnen we onze klanten ervan overtuigen dat Tintelingen het beste cadeau voor de medewerkers is.
Marc Fleskens

Manager, Tintelingen

Archief

Pin It on Pinterest