Het is na onze vorige blogpost geen nieuws meer: wij gaan trouwen. We wilden dit graag vieren met een gezellige familiedag. Het bedenken van een activiteit voor die leuke familiedag, dát viel nog niet mee. Survivallen of klimmen? Misschien voor sommige familieleden een tikkeltje té avontuurlijk. Een kookworkshops? Mmm… we zijn zelf niet echt toppers in de keuken…. Dat is dan weer te avontuurlijk voor ons. En een creatieve workshop spreekt de sportievelingen niet echt aan. De dierentuin? De Efteling? We kwamen er zeg maar… niet echt uit.

We deden volop inspiratie op bij diverse websites, zoals www.wegmetdebaas.nl. Wat zou het toch worden…. Wie is de Mol? Stadstour? Workshop edelsmeden? Uiteindelijk besloten we dat een golfworkshop voor iedereen een leuke activiteit is. Daarnaast gaan we lekker samen fietsen en kroegjes bezoeken en we sluiten de dag af met een etentje en groepsfoto. Nu hoeven we alleen nog maar te duimen voor goed weer…

Elke groep is anders

We zijn heel blij dat we iets gevonden hebben dat bij ons én bij de groep past. Iets wat, volgens ons, iedereen van ons gezelschap leuk vindt. Zodat we met een glimlach op ons gezicht terug kunnen kijken op deze mooie dag. Hoewel het moeilijk zoeken (en vinden) was, met zoveel bomen in het bos, is het ook maar goed dat er zo veel groepsactiviteiten zijn. Want: elke groep is anders.

Door deze zoektocht kwamen we ook op het idee om Ons Magazine aan te gaan bieden via www.wegmetdebaas.nl. Bij Ons Magazine kruip je een dagje in de huid van een journalist, fotograaf of eindredacteur. Je maakt met je groep in een dagdeel een heel magazine. Kan dat? Ja dat kan! En aan het einde van de dag heb je een heel mooi aandenken: een fantastisch, zélfgemaakt magazine. Nieuwsgierig? Check: www.onsmagazine.com. Of bekijk onze activiteit op: www.wegmetdebaas.nl.

In the box

Oh ja: je vraagt je natuurlijk af waarom we zélf geen magazine gaan maken op onze grote dag. Nou uh… dat doen we dus al elke dag. Dus bij ons is het niet echt ‘out of the box’, maar meer ‘in the box’. Golfen, dat doen we dan weer nooit… En misschien gaat wel blijken waarom. Iets met balgevoel. Maar lachen… dat zullen we vast.

Pin It on Pinterest

Share This