De lente komt eraan! Nou ja, we moeten eerst nog een Siberische windvlaag zien te overleven, maar bij ons begint het toch wel te kriebelen. Benieuwd waar we ons als bezige lente-bijtjes mee bezig houden? Hiermee dus:

Mantelzorgmagazine
Oh wat een respect hebben wij voor al die mantelzorgers. Mensen die zich dag (en nacht) inzetten voor hun naasten. Heel inspirerend om een aantal van die mantelzorgers te spreken. Om mooie momenten te beschrijven, maar ook meer te weten te komen over problemen die er leven. In het voorjaar ligt het Mantelzorgmagazine weer op de deurmat.

Coppelmans Nuenen
Wow, Coppelmans Nuenen krijgt echt een geweldig nieuw onderkomen. Naast het tuincentrum is er in het pand een prachtig restaurant gevestigd, evenals een dierenkliniek en een hondenwasstraat. Op 15 maart is de officiële opening. De teksten uit de openingskrant zijn door ons geschreven.

Driessen
Voor het  jubileummagazine van Driessen mochten wij de inspirerende filosoof/kunstenaar/alleskunner Koert van Mensvoort interviewen. Wat een inspirerende man met een positieve en bijzondere toekomstvisie! Binnenkort starten we met het uitwerken van 20 klantinterviews in opdracht van dit mooie Helmondse bedrijf.

Senzer
Voor de krant van Senzer mochten wij een prachtig klantverhaal optekenen. Henk is een zeer gedreven man. Na zijn scheiding raakte hij in een dal, maar hij wist daar met hulp van Senzer uit te klimmen. Hij is nu taxichauffeur. Wij zijn er van overtuigd dat Henk de meest gedreven en enthousiaste taxichauffeur is die je ooit bent tegengekomen.

Kuma 1000
TextVast heeft het script en de tekst voor een animatiefilm over de KUMA 1000 geschreven. Het eindresultaat is heel mooi geworden, al zeggen we het zelf! Alle design-credits gaan overigens naar Motion-ID! Het resultaat vind je hier (kom je er meteen achter wat de Kuma 1000 eigenlijk is).

Cursus column schrijven
Net afgerond: cursus column schrijven bij het KunstKwartier. Wat kwamen er weer veel leuke en inspirerende columns voorbij.

Rabobank
Voor vier lokale Rabobanken mogen we input voor de Dichterbij (het ledenmagazine) verzorgen. Iedere keer weer mooi om te zien hoe betrokken de Rabobank bij de samenleving is.

En dan wachten er nog een paar leuke klussen. Zoals de nieuwsbrieven voor de Leonardusbuurt en Helmond West (waar we elke keer weer leuke mensen mogen spreken!). Ook gaan we voor Stichting Leergeld een folder en een flyer maken (wat een mooie club is dat) en zijn we ook heel hard aan het werk voor Nuenens College (voormalig Pleincollege Nuenen). De nieuwe website gaat namelijk 1 maart online! 

 

Pin It on Pinterest

Share This