Het najaar. De wind trekt aan en de bladeren vallen. Ook bij TextVast is er sprake van een fikse herftstorm.  Dit is voor ons traditioneel de drukste periode van het jaar. Waarom? Geen idee. Alles komt samen. Daar kunnen we natuurlijk over klagen, maar stiekem is het natuurlijk enorm boffen dat we het als tweemanszaak zo lekker druk hebben. Nu zijn we totaal niet van het opscheppen (nee echt niet!), maar we kregen in die drukke herfst dus echt megaveel megaleuke klussen. Dus die willen we toch wel even noemen! Drie klussen waar we trots op zijn.

Kerstmagazine
Oh heerlijk, de feestdagen zijn aangebroken. Tijd om met een fijn magazine in een stoel te ploffen (of je leest natuurlijk gewoon je favoriete blad op je iPad). Aan dat warme wintergevoel mogen wij een bijdrage leveren. In opdracht van drie grote tuincentra (Coppelmans, de Bosrand en Tuinwereld) maken wij een mooi kerstmagazine. Met kersttrends, kerstdorpjes, kerstbomen en kerstverhalen. Een plezier om te maken en een plezier om te lezen.

Kerstpakketten-tijd

Ben je altijd een tikkeltje teleurgesteld als je je kerstpakket openmaakt? Of heb je een werkgever die flink uit weet te pakken? Hoe dan ook: veel mensen krijgen met Kerst een kerstpakket. Wij niet natuurlijk. En dat is ook helemaal niet erg. Maar we mogen indirect wel meewerken aan de kerstpakkettenpret van anderen. In opdracht van Tintelingen (onderdeel van Sligro Group) omschreven wij veel, heel veel producten die in hun kerstwebshop te vinden zijn. Tienduizenden werknemers uit heel het land kiezen straks voor een geurkaars, fles wijn, of een of ander hebbeding omdat wij ze hebben weten te overtuigen met een leuk tekstje. Tof, toch?!

Swinckels’: Inner Voice
Zonder dollen: Koen z’n favoriete bier is écht Swinckels. Een smaakvolle pils met neet wat meer smaak dan een gewoon biertje. En hoe gaaf is het dan als Swinckels’ (onderdeel van Bavaria) tot je opdrachtgevers mag rekenen (credits naar Megawatt!!)? Onze teksten worden gebruikt bij de uitrol van de Inner Voice campagne. Wie weet zie of hoor je binnenkort onze teksten terug. Proost!

BewarenBewaren

Pin It on Pinterest

Share This