Wat we doen

Wat we doen

Schrijven, herschrijven, eindredactie

Van een zakelijke tekst, tot een recept, van een sprookje tot een interview. Textvast schrijft, herschrijft of verzorgt de eindredactie.We zorgen voor de juiste toon, die leuke invalshoek én de puntjes op de ‘i’. 

Cursussen en workshops 

TextVast verzorgt schrijfcursussen en -workshops. Hoe zorg je ervoor dat jouw spetterende gedachten en goede ideeën ook op papier goed overkomen? Hoe verleid je de lezer? En hoe zorg je dat je niet alleen een tekst ‘voor jezelf’ schrijft, maar juist voor je doelgroep? 

 We verzorgen workshops voor jong en oud, voor kleine groepjes en (grotere) teams, en van een uur tot een aantal dagen of dagdelen. Op maat, dus. Dit kan in company, maar ook op een leuke en inspirerende locatie. 

Communicatieplan

Lukt het niet om je organisatie, idee, stichting of bedrijf goed op de kaart te zetten? Heb je wel af en toe een idee, maar geen vastomlijnd plan? Wij maken een concreet actieplan voor je. We staan stil bij wat je als organisatie wil en wat je nodig hebt om de eindstreep te halen. vervolgens zorgen we voor een stappenplan en planning. Kortom: een communicatieplan voor de ‘doeners’ onder ons. 

Pin It on Pinterest