Interimopdrachten

Hands on communicatiespecialist gezocht? Zoek je snel een Interimmedewerker met ervaring en een echte doe-mentaliteit. Daar is TextVast in gespecialiseerd. Wij ondersteunen een communicatieafdeling tijdelijk met onze kennis en ervaring. Of dat nu voor een week, een maand of een jaar is. Wij onderzoeken snel en doortastend waar de pijnpunten liggen en gaan daarmee aan de slag.

Zoek je een interim communicatiemedewerker met hands on mentaliteit?

Neem dan eens contact op!

Als direct leidinggevende van de afdeling communicatie & marketing van het Commanderij College kan ik bevestigen dat ik twee jaar prettig en vruchtbaar heb samengewerkt met Romy. Na een korte periode van enkele weken als interim communicatiemedewerker hebben we onze samenwerking verlengd en heeft ze tot wederzijds genoegen ons team versterkt.
Romy is een gedreven, accurate en trouwe medewerker. Ze is naast een professionele tekstschrijver ook een gewaardeerde collega die communicatief is, een goed teamlid en een heel goed beeld heeft van ‘in en outs’ van het communicatiegebeuren in het onderwijs. Ik heb vooral veel waardering voor Romy omdat ze vooral veel kansen en mogelijkheden ziet bij allerlei problemen.

Zij heeft een groot verantwoordelijkheidsgevoel en doorzettingsvermogen en daarom heb ik in deze termijn nooit het gevoel gehad dat ze een tijdelijke of externe medewerker was. Ik beveel Romy graag aan als communicatiemedewerker en ben ervan overtuigd dat zij een waardevolle ondersteuning zal zijn in iedere organisatie.

De heer Sori

Manager bedrijfsvoering Commanderij College

Voorbeeldprojecten

Archieven

Pin It on Pinterest