Onze klanten – recente projecten

Van een artikel, een script voor een animatie, een voice-over, een platform over duurzaamheid of een compleet magazine. Super om te mogen schrijven over deze dynamische onderwijsinstelling.

 Om alle medewerkers op de hoogte te houden van alle mooie ontwikkelingen, brengt BAM Infra Regionaal Zuid een aantal keer per jaar een personeelsmagazine uit. We verzorgen hiervoor de coördinatie en teksten. 

 Bewonersmagazine De Volksmond kreeg een update. Super om het magazine 2.0 te mogen presenteren en tal van betrokken medewerkers en huurders te spreken. 

 

Weet je nog: je eerste schooldag? Voor ROC ter AA hebben we een creatieve invulling gegeven aan een app voor nieuwe studenten. Via spelletjes, quizjes, foto’s, video’s en teksten maken ze kennis met hun school. Ook schreven we websiteteksten voor Ter Aa. 

 Super om samen te werken met de enthousiast en bevlogen Heidi.  Voor Geven Communicatie schrijven we regelmatig leuke artikelen en teksten voor social media. 

FSP wilde een flinke stap maken op het gebied van communicatie. Meer zichtbaar zijn door bijvoorbeeld een nieuwe website, nieuwsbrieven, filmpjes, social media en flyers. En daar tekende TextVast natuurlijk graag voor.

 

Deze hogeschool ging aan de slag met een kritische zelfevaluatie en kon daarbij wel een kritische blik van een tekstschrijver gebruiken. Dit project pakten we samen met Arnold Otten van Comtext aan. 

Kunnen jullie ons helpen bij het maken van een magazine voor ons 10-jarig jubileum. Heel graag! Want er zijn heel veel mooie verhalen te vertellen over een decenium ACE. 

Bergopwaarts houdt bewoners op de hoogte van ontwikkelingen via het bewonersmagazine Bergopwaarts. En daar mogen wij de teksten voor schrijven. 

 

Voor Brainport Eindhoven schrijven we verschilende teksten. Van artikelen op de website tot een persberichten of flyers. 

Coronapcrtesten.nl vroeg ons de teksten op hun website te herschrijven. 

Heb je wel eens over een haaranlyse gehoord? Niet? Om ervoor te zorgen dat meer mensen weten wat zo’n analyse inhoudt, schreven wij de teksten van voor een aantal landingspagina’s. 

 

Na een burnout weer aan het werk of als werkgever mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt een kans geven. Dit soort verhalen tekenen wij op voor Senzer. De inspiratiekrant lees je hier. 

 Ja, ja, ook onze eettafel is van Table du Sud. Superleuke club. Table du Sud brengt de handgemaakte producten in beeld door middel van video’s, wij verzorgden de scripts. Daarnaast herschreven we de websiteteksten.

 Veel prachtige, maatschappelijke projecten worden ondersteund door LEVgroep. Wij schreven de teksten voor de nieuwe website en verzorgden schrijfworkshops.

 

TextVast verzorgt bijdragen voor het magazine PSV in Business.

Helmond mag trots zijn op de Automotive Campus en wij zijn als Helmondse tekstschrijvers trots dat we hierover mogen schrijven. Een plek waar de ontwikkelingen van morgen al in volle gang zijn. 

Als tekstschrijver mogen schrijven over je eigen stad, niets leuker, toch? We schrijven teksten (en verzorgen de coördinatie) over ontwikkelingen in Helmond voor bijvoorbeeld de Nieuwsbrief Binnenstad, Buurtbrief Leonardus, de Nieuwsflits Helmond West en het Jaarprogramma aandachtswijken.

Voor Erfrechtplan schrijven wij regelmatig blogs en we werken mee aan teksten voor de website en flyers. 

TextVast ondersteunt Stichting Goo bij haar communicatie. 

Als Helmondse tekstschrijvers maken wij met veel plezier gebruik van de diensten van Villa Vrolijk. Onze kinderen spelen hier graag. Maar we schrijven ook persberichten voor dit leuke kinderdagverblijf. 

Als interim communicatiespecialist heeft Romy het Commanderij College bijna twee jaar lang ondersteund, bij het opnieuw inrichten van de afdeling communicatie. 

We schreven teksten voor de website van deze superleuke en hippe woonwinkel in Helmond.  Ook schreven we artikelen voor een magazine van Stijl&Co.

 Itch maakt de mooiste dingen, altijd met oog voor detail. Leuk om bij te mogen dragen aan bijvoorbeeld folders, flyers en magazines.

 

Voor Dementievriendelijk Helmond ontwikkelde TextVast een campagne om meer mensen bewust te maken van de impact van deze ziekte (én zelf in actie te komen). 

Afval is steeds vaker de basis voor iets nieuws. Het project Food from Food stimuleert ondernemers om eens kritisch naar hun waist te kijken. Wij interviewen bedrijven die hier al stappen in gezet hebben. 

 Een innovatief en vooruitstrevend bedrijf op het gebied van valbeveiliging. Wij schrijven artikelen, blogs en meer voor dit gedreven bedrijf.

 

 Van Bussel vierde een jubileum en verpakte de mooie verhalen van medewerkers in een prachtig jubileumboek. Super om deze persoonlijke en mooie verhalen op te mogen tekenen.

 

Voor duurzaamheid.nl interviewen we inspirerende mensen op het gebied van duurzaamheid.  Bijvoorbeeld dit interview met Coenraad Krijger en dit artikel over voedselverspilling.  

We worden door deze super gedreven club regelmatig ingeschakeld als tekstschrijver. Om voor klanten van React websiteteksten te schrijven, of bijvoorbeeld om blogs te schrijven voor hun website. 

 

 Tintelingen (onderdeel van de Sligro Group) verzorgt de tofste kerstpaketten. We ondersteunen Tintelingen bij het schrijven van aanbestedingen.

 Onder BTC Retail vallen diverse tuincenta, waaronder Coppelmans. TextVast verzorgt teksten voor de magazines die huis-aan-huis in de brievenbvus vallen.

Zoek je een stoere electrische scooter? Een kwaliteitsding? Gevonden! Leuk om teksten te mogen schrijven voor dit innovatieve bedrijf. 

 

Voor de mooiste trouwfoto’s, moet je bij Kiekjez zijn. Wij mogen de mooiste trouwverhalen optekenen voor de blog van Kiekjez. 

 Driessen is de grootste HRM dienstverlener voor de publieke sector. We schrijven regelmatig voor dit prachtige bedrijf. Zo verzorgden we de eindredactie voor het managementboek DNA van Ontwikkeling.

 

Voor woCom mochten we diverse teksten schrijven, zoals een complete informatiemap voor nieuwe bewoners.

We mochten de teksten verzorgen voor de inspiratiekrant van Glasvezel Helmond.

Frits is dé stadsglossy voor Eindhoven en Helmond. De glossy waar de mooiste stadsverhalen terugkomen. 

 

Wil je je boodschap in een video verpakken? Ook dan is tekst de basis. Wij schrijven een script voor (animatie) video’s.

Het Nuenens College  is een school in Nuenen waar vmbo-leerlingen volop gestimuleerd worden. TextVast verzorgt de communicatie voor deze school. 

Megawatt is een heel tof en energiek reclamebureau uit Eindhoven. Voor deze club hebben we diverse projecten mogen realiseren. 

Rabobank is meer dan zomaar een bank. Ze staat midden in de samenleving. De artikelen die we schrijven voor diverse Rabobanken in de regio, gaan dan ook niet alleen maar over bancaire zaken. 

Archieven

Pin It on Pinterest