Wat onze klanten over ons zeggen

Voor het 10-jarig bestaan van ACE Mobility heb ik Textvast ingehuurd voor een magazine. De samenwerking verliep heel soepel en goed. Het team schakelt snel, heeft leuke ideeën en is flexibel. Bovendien neemt het team ook een stuk coördinatie op zich. Dat is voor een opdrachtgever heel fijn.

Corine Legdeur

Communicatieadviseur ACE Mobility

Snel schakelen, meedenken, frisse ideeën en heldere teksten: dat is waarom we graag met TextVast samenwerken!

Rob de Baar

Manager Custom Publishing, BCM

Bij TextVast kunnen we rekenen op betrouwbare ondersteuning. Romy, Koen en hun team zijn hands-on. Ze leveren snel goede kopij, mét een flinke scheut creativiteit.

Marlies Strik

Teamleider Marketing & Communicatie, ROC ter AA

 Recentelijk de overstap gemaakt naar TextVast voor ons bewonersmagazine. Ervaring tot nu toe: prettige communicatie, reageren snel, flexibel in afspraken maken, denken veel mee met de klant en zorgen dat er een prachtig eindresultaat ligt. Ik ben heel blij!

Karlijn Verberne

Medewerker Vastgoed & Communicatie, Volksbelang

TextVast heeft een snelle pen, oog voor detail en weten daarbij perfect de essentie van het verhaal te vangen en dat te verwoorden. Romy en Koen zijn super professioneel, denken graag met je mee en dat maakt het prettig samenwerken.  
Evi van der Wijst

Adviseur marktbewerking, communicatie & coöperatie, Rabobank Peelland Zuid

TextVast maakt pakkende teksten waarmee we onze klanten verrassen in onze voorstellen, in de webshops en marketingmateriaal. Niet alleen zijn de teksten lekker leesbaar, ze sluiten ook altijd goed aan op onze business. TextVast denkt echt mee met ons, geeft gevraagd en ongevraagd advies en draagt verrassende ideeën aan. 

Marc Fleskens

Manager, Tintelingen

Wij wilde een nieuwe naam en nieuwe uitstraling!Textvast voor ingeschakeld…
 
Professioneel, vakkundig met een persoonlijke benadering.  Meedenkend en flexibel. Vrolijke enthousiaste mensen bij TextVast.
Wim van Eijk

Directeur, Fire & Security Partner BV

Met team Rabobank Heeze-Leende maakten we een magazine voor inwoners van de gemeente Heeze-Leende. We wilden laten zien wat we in deze gemeente allemaal doen als Rabobank. Het was voor ons een leuke teambuildingsdag om echt zelf samen het magazine te maken en we zijn zeer trots op het resultaat boordevol interviews met ondernemers en particuliere inwoners die klant bij ons zijn. 

Janine Ritzen

Adviseur marktbewerking & communicatie, Rabobank Peelland Zuid

Mijn webdesigner bracht mij in contact met TextVast.Wat mij verbaasde is dat zij met een paar gerichte vragen, heel duidelijk aanvoelen wat je bedoelt. Voor mij was dat bijna onbegrijpelijk. Heldere tekst, precies datgene wat je ook graag wil vertellen.Gewoon super!

Eerlijke, betrouwbare mensen die hun afspraken razendsnel nakomen.

Jolanda van Niftrik

Psychosociaal lichaamsgericht therapeute, Geffen

Archieven

Pin It on Pinterest