Wat onze klanten over ons zeggen

Snel schakelen, meedenken, frisse ideeën en heldere teksten: dat is waarom we graag met TextVast samenwerken!
Rob de Baar

Manager Custom Publishing, BCM

TextVast heeft een snelle pen, oog voor detail en weten daarbij perfect de essentie van het verhaal te vangen en dat te verwoorden. Romy en Koen zijn super professioneel, denken graag met je mee en dat maakt het prettig samenwerken.  
Evi van der Wijst

Adviseur marktbewerking, communicatie & coöperatie, Rabobank Peelland Zuid

TextVast maakt pakkende teksten waarmee we onze klanten verrassen in onze voorstellen, in de webshops en marketingmateriaal. Niet alleen zijn de teksten lekker leesbaar, ze sluiten ook altijd goed aan op onze business. Romy en Koen denken echt mee met ons, geven gevraagd en ongevraagd advies en dragen verrassende ideeën aan. 

Marc Fleskens

Manager, Tintelingen

 Recentelijk de overstap gemaakt naar TextVast voor ons bewonersmagazine. Ervaring tot nu toe: prettige communicatie, reageren snel, flexibel in afspraken maken, denken veel mee met de klant en zorgen dat er een prachtig eindresultaat ligt. Ik ben heel blij!

Karlijn Verberne

Medewerker Vastgoed & Communicatie, Volksbelang

Met team Rabobank Heeze-Leende maakten we een magazine voor inwoners van de gemeente Heeze-Leende. We wilden laten zien wat we in deze gemeente allemaal doen als Rabobank. Het was voor ons een leuke teambuildingsdag om echt zelf samen het magazine te maken en we zijn zeer trots op het resultaat boordevol interviews met ondernemers en particuliere inwoners die klant bij ons zijn. Met dit magazine laten we echt zien hoe dichtbij we zijn!

Janine Ritzen

Adviseur marktbewerking & communicatie, Rabobank Peelland Zuid

Voor zowel mijn oud-werkgever als voor By Linsey heb ik regelmatig met Textvast samengewerkt. Naast de kwaliteit die ze leveren, waardeer ik vooral de snelheid en het inlevingsvermogen in de behoefte van de klant. De omgang  is superfijn: professioneel, zakelijk en eerlijk. Daarnaast wordt er gewerkt met veel passie en betrokkenheid, iets wat ik belangrijk vind bij een samenwerking. 

Linsey Hendriks

Blogger, By Linsey

Archieven

Pin It on Pinterest