Ben je op zoek naar een baan die je flexibel in kunt delen? Krijg je er energie van om de ene dag afspraken in te plannen en de andere dag een nieuwsbrief te maken? Ben je een pietje precies en vind je niets fijner dan een team ontzorgen? En is geen regeltaak jou te veel? Komt dat even goed uit. Bij TextVast zoeken we een:

Administratief medewerker/ Personal Assistent (met schrijftalent)

16-32 uur (flexibel in te delen)

 

Hoe ziet jouw werkdag bij TextVast eruit?

Als administratief medewerker ben jij super belangrijk voor je collega tekstschrijvers, je weet hen als geen ander te ontzorgen. Je plant voor hen bijvoorbeeld interviewafspraken in, helpt ze met de handling van teksten, maakt foto’s voor bij de artikelen, bezorgt drukwerk of denkt mee over een leuke kop. Je bent een echte administratiekoning(in): je zorgt er dus voor dat onze klanten offertes en facturen ontvangen. Hoe je dat het beste doet, weet jij beter dan je collega’s.

Oh, bij ons loopt bijna elke dag trouwens anders dan verwacht (hoi deadlines), maar als echte regelbaas pak jij al die verschillende klussen graag op.

.

Combinatie met schrijven

Heb je naast al deze talenten ook nog een goede pen? Komt dat even goed uit! Bij TextVast schrijven we de hele dag. Je kunt dus veel leren van je collega’s en, als je wilt, af en toe wat schrijfmeters maken. Zo hou je bijvoorbeeld onze social media-kanalen en website bij. 

.

Check, check, dubbelcheck

Wij houden niet van een lange lijst van ‘eisen’, maar goed: toch een paar wensen dan. Het allerbelangrijkste vinden we dat je, net als wij, enthousiast bent, veel energie hebt en zin hebt om samen met ons nieuwe uitdagingen aan te gaan. We vinden het fijn als je bij ons op kantoor komt werken, zodat we samen kunnen sparren en leren van elkaar.

Onze checklist:

  • Je weet van aanpakken
  • Regelwerk? Daar draai jij je hand niet voor om
  • Je bent dol op afwisselende werkdagen
  • Heb je ook nog goede schrijfskills? Dan is dat zeker een pre!

Jouw checklist (wat bieden we jou)

  • Een leuke en afwisselende functie
  • Een hecht team waarin veel wordt gelachen
  • Volop ruimte om je te ontwikkelen
  • Veel vrijheid en flexibiliteit (mogelijkheid om bijvoorbeeld onder schooltijden te werken)
  • Gratis massages bij Sjaba Welness (wie wil dat nou niet?)
  • Een salaris tussen de 2200 en 2800 euro per maand

Over TextVast


TextVast is een groeiend tekst- en communicatiebureau in Helmond (Brandevoort). Wij schrijven teksten voor ruim 300 klanten. Benieuwd voor wie we schrijven? Check onze website! Onze specialiteit? Ons heel goed inleven in de doelgroep en een tekst schrijven die perfect bij de lezer past. Oh ja, we geven ook schrijfworkshops en trainingen (voor o.a. magazinesmaken.nl).

Hoe is het om bij TextVast te werken?

Djaydee Kraus:

‘Het allerleukste aan werken bij TextVast? Dat geen dag (en zelfs uur) hetzelfde is. Het ene moment ben ik in gesprek met een echtpaar dat vertelt over hun grote passie en even later ben ik op pad om een enthousiaste starter te interviewen. Omdat je werkt in een klein team voel én krijg je de verantwoordelijkheid om alle taken die er zijn op te pakken. Van het afstemmen met een fotograaf over wat voor foto bij dat ene artikel past tot het overleg met de opdrachtgever over de doelgroep van het magazine. Die afwisseling is top (en zorgt ervoor dat mijn dagen voorbijvliegen).  

Naast dat er hard gewerkt wordt, is er uiteraard ook tijd voor gezelligheid. We lachen wat af en elke vrijdag luiden we het weekend in met een wijntje. Binnenkort samen proosten?

Kun je niet wachten om bij TextVast te beginnen als administratief medewerker?


Reageer dan nu. Mail je motivatie naar: romy@textvast.nl. Wil je meer weten over de functie? Mail naar hetzelfde e-mailadres of bel: 06 – 10 57 13 58.  Reageren kan tot en met 31 oktober 2022.

Archieven

Pin It on Pinterest

Share This