Lijkt het jou leuk om de ene dag een ondernemer te interviewen van een innovatieve start-up en de andere dag een artikel te schrijven over de nieuwste woontrends? En lijkt het je tof om te werken in een klein team van tekstschrijvers? Dan is deze vacature iets voor jou. Bij TextVast zoeken we een: 
.

Tekstschrijver die van aanpakken weet

16-24 uur (te bepalen in overleg) 
.
Hoe ziet jouw werkdag bij TextVast eruit?
Als je bij ons komt werken, is één ding zeker, geen dag ziet er hetzelfde uit.
Van het interviewen van een huurder van een woningcorporatie tot het schrijven van een blog over hybride lesgeven in het onderwijs en van het (her)schrijven van een rapport over ontwikkelingen in de Brainportregio tot het inplannen van afspraken voor een jubileummagazine. Jij vindt het leuk om je als een kameleon tussen al deze werelden te bewegen.
.
Check, check, dubbelcheck
Wij houden niet van een lange lijst van ‘eisen’, maar goed: toch een paar wensen dan. Het allerbelangrijkste vinden wij dat je enthousiast bent, veel energie hebt en zin hebt om samen met ons nieuwe uitdagingen aan te gaan. We vinden het fijn als je bij ons op kantoor komt werken, zodat we samen kunnen sparren en kunnen leren van elkaar.
Onze checklist: 
– Hbo werk- en denkniveau (communicatie of journalistiek)
– Top schrijfskills (maar dat spreekt voor zich, toch?)
– Je krijgt er energie van om interviews af te nemen
– En je vindt het minstens net zo leuk om daar een mooi verhaal van te maken
– Je bent creatief en initiatiefrijk
Jouw checklist (wat bieden we jou)
– Een uitdagende functie
– Een leuk team (al zeggen we het zelf)
– Volop ruimte om je te ontwikkelen
– Veel vrijheid en flexibiliteit
– Een marktconform salaris
Team Textvast

Team Textvast

Over TextVast
TextVast is een groeiend tekst- en communicatiebureau in Helmond (Brandevoort). Wij schrijven teksten voor ruim 300 klanten. Benieuwd voor wie we schrijven? Check onze website. Onze specialiteit? Ons heel goed inleven in de doelgroep en een tekst schrijven die perfect bij de lezer past. Oh ja, we geven ook schrijfworkshops en trainingen.
.
Hoe is het om bij TextVast te werken?
‘Het allerleukste aan werken bij TextVast? Dat geen dag (en zelfs uur) hetzelfde is. Het ene moment ben ik in gesprek met een echtpaar dat vertelt over hun grote passie en even later ben ik op pad om een enthousiaste starter te interviewen. Omdat je werkt in een klein team voel én krijg je de verantwoordelijkheid om alle taken die er zijn op te pakken. Van het afstemmen met een fotograaf over wat voor foto bij dat ene artikel past tot het overleg met de opdrachtgever over de doelgroep van het magazine. Die afwisseling is top (en zorgt ervoor dat mijn dagen voorbijvliegen).  
Naast dat er hard gewerkt wordt, is er uiteraard ook tijd voor gezelligheid. We lachen wat af en iedere vrijdag luiden we het weekend in met een wijntje. Wie weet heffen wij binnenkort het glas?!’
.
Kun je niet wachten om bij TextVast te beginnen?
Reageer dan nu. Mail je motivatie naar: romy@textvast.nl. Wil je meer weten over de functie? Mail naar hetzelfde adres of tel: 06 – 10 57 13 58.  Reageren kan tot en met 10 juni 2021.

Archieven

Pin It on Pinterest

Share This