Copywriting | communicatieadvies | coördinatie 

Schrijven, herschrijven, eindredactie 

Copywriter -tekstschrijver- journalist
Een pitch verpakken in een wervend filmpje, een column over vitaliteit op de werkvloer voor het intranet, een interview met de nieuwe directeur voor een bedrijfsblad en een persbericht over een nieuw innovatief product. De basis? Schrijven. 

Schrijven is veel meer dan een aantal letters aan elkaar plakken. Je tekst is pas raak, als je doelgroep zich geraakt voelt. Of je nu online of offline copy zoekt, wij kruipen in de huid van je doelgroep en zorgen dat je tekst gewoon goed is. 

 

Cursussen en workshops 

Schrijfcursus – schrijfworkshop – doelgroepgericht schrijven – creatief schrijven – zakelijk schrijven

Hoe vaak komt het niet voor dat je weet wat je wilt zeggen, maar het nét niet op papier krijgt? Of merk je dat in je team iedereen nét een andere toon aanslaat? TextVast to the rescue. Wij verzorgen (in company of op een inspirerende locatie) een schrijfworkshop op maat.

Denk bijvoorbeeld aan:
– In vijf stappen doelgroepgericht schrijven
– Column schrijven
– Zakelijk schrijven 
– Vlot & aantrekkelijk schrijven
– Vacatureteksten schrijven

Omdat we de workshop op maat maken is alles mogelijk. Denk aan een meerdere dagdelen, een training van een dag, een grote of kleine groep en het bespreken van eigen schrijfsels. 

Communicatieadvies 

Communicatieplan – arbeidsmarktcommunicatie – social media 

Lukt het niet om je organisatie, idee, stichting of bedrijf goed op de kaart te zetten? Heb je wel af en toe een idee, maar geen vastomlijnd plan? Wij maken een concreet actieplan voor je. We staan stil bij wat je als organisatie wil en wat je nodig hebt om de eindstreep te halen. vervolgens zorgen we voor een stappenplan en planning. 

Communicatie in het onderwijs
Zowel Koen als Romy heeft ervaring opgedaan als communicatiespecialist in het onderwijs.  

Coördinatie

Alles verloopt op rolletjes. Punt!  

Een mooi magazine, een prachtige website, een flyer… Het eindresultaat telt. De rest moet gewoon lopen en jij wilt daar niet veel omkijken naar hebben. TextVast heeft in de loop der jaren een mooi netwerk opgebouwd van tal van specialisten. Denk aan fotografen, vormgevers, drukkerijen, social media experts en nog veel meer. Wij nemen de coördinatie op ons en zorgen dat alles op rolletjes verloopt.  

Archieven

Pin It on Pinterest