Over ons

Over ons

Dynamisch – doelgroepgericht – flexibel – enthousiast – betrokken

Wij schrijven. Dat is ons vak. Dat hebben we geleerd op de Opleiding voor Journalistiek in Tilburg (FHJ) én natuurlijk door flink wat werkervaring op te doen. Als journalist, als tekstschrijver én als communicatiemedewerker.

We werken met heel veel betrokkenheid en plezier. TextVast is sterk in het schrijven voor diverse doelgroepen. Want een achtergrondartikel voor een bedrijfsmagazine ziet er heel anders uit dan een column voor mantelzorgers. We schrijven niet alleen, we herschrijven en corrigeren ook.

Daarnaast verzorgen we ook complete eindproducten: van een website tot een magazine. Dit doen we in samenwerking met een mooi en gedreven team van vormgevers, webdesigners en andere specialisten.

Omdat we schrijven zo ontzettend leuk vinden, delen we die passie graag met anderen. We verzorgen workshops en cursussen op maat. Voor jong voor oud, voor kleine groepjes en grotere teams. 

Koen

‘Ik word elke dag weer aangestoken door het enthousiasme van andere mensen. Het is toch geweldig om elke dag mooie verhalen op te mogen tekenen?
Bij het maken van teksten vind ik het super belangrijk om me helemaal in te leven in de doelgroep. Voor wie schrijf ik dit?
Elke dag spreek ik weer nieuwe, inspirerende mensen. Ik deel die verhalen graag met anderen.’ 

Romy

‘Schrijven is een grote creatieve puzzel, met interviewen haal je het nieuwsgierige kind naar boven en met fotografie creëer je je eigen droombeeld… Als kind verslond ik magazines.

Tijdens mijn studie Journalistiek kon ik eindelijk zélf de artikelen in die magazines schrijven.

Mijn passie voor schrijven en communicatie draag ik over tijdens workshops die ik verzorg.’

Pin It on Pinterest