Copy

Of je nu een nieuwsbrief met rake teksten wilt versturen of iemand zoekt die jouw duimdikke rapport herschrijft. Of je nu op zoek bent naar speelse interviews voor jouw magazine, of een blog over techniek. Of je nu een script voor jouw animatiefilm zoekt of een ghostwriter voor je column. De rode draad: schrijven. En niet zomaar schrijven, maar schrijven voor een doelgroep. Want waar de een helemaal warm wordt van tekst a, wil de ander veel liever tekst b lezen. En wij zorgen ervoor dat jouw doelgroep blij wordt van onze schrijfsels.

Voorbeeldprojecten

Jubileummagazine Van Den Heuvel Afbouwgroep

Jubileummagazine Van Den Heuvel Afbouwgroep

Brainport Eindhoven

Brainport Eindhoven

HRM Barometer voor Driessen

HRM Barometer voor Driessen

‘Mijn webdesigner bracht mij in contact met TextVast. Wat mij verbaasde is dat zij met een paar gerichte vragen, heel duidelijk aanvoelen wat je bedoelt. Voor mij was dat bijna onbegrijpelijk. Heldere tekst, precies datgene wat je ook graag wil vertellen. Gewoon super!

Blij met TextVast, eerlijke, betrouwbare mensen die hun afspraken razendsnel nakomen.

Fijn! Zeker omdat mijn branche niet makkelijk te vertalen is!

Jolanda van Niftrik

psychosociaal lichaamsgericht therapeute Geffen

TextVast maakt veel van onze klantverhalen. TextVast ontzorgt ons door alles volledig uit handen te nemen met het schrijven klantverhalen. Van het leggen van het contact met de organisatie tot het uiteindelijk helemaal uitgewerkte klantverhaal. En zelfs met een slechts beperkte briefing weten zij een mooi resultaat op te leveren wat volledig voldoet aan de wensen en eisen. Ze verdiepen zich goed in ons als bedrijf en onze dienstverlening. Ze zijn hiermee een verlengstuk van onze Marketing & communicatie afdeling. Het is altijd fijn om met TextVast samen te werken. Je hebt gegarandeerd mooie, creatieve en inhoudelijke stukken.
Noortje de Vries

Marketingadviseur, Driessen Groep

Pin It on Pinterest