Over ons

Dynamisch – doelgroepgericht – flexibel – enthousiast – betrokken

Team Textvast

Wij schrijven. Dat is ons vak. Dat hebben we geleerd op de Opleiding voor Journalistiek in Tilburg (FHJ) én natuurlijk door flink wat werkervaring op te doen. Als journalist, als tekstschrijver, copywriter én als communicatieadviseur.

Schrijven, herschrijven & corrigeren
TextVast is sterk in het schrijven voor diverse doelgroepen. Want een achtergrondartikel voor een bedrijfsmagazine ziet er heel anders uit dan een column voor mantelzorgers. We schrijven niet alleen, we herschrijven en corrigeren ook.

Compleet (communicatie) traject
Daarnaast verzorgen we  complete eindproducten: van een website, tot een communicatieplan of een magazine. Dit doen we in samenwerking met een mooi en gedreven team van vormgevers, webdesigners en andere specialisten.

Schrijfcursussen en schrijfworkshops
Omdat we schrijven zo ontzettend leuk vinden, delen we die passie graag met anderen. We verzorgen workshops en cursussen op maat. Voor jong voor oud, voor kleine groepjes en grotere teams. 

Koen 

Eigenaar TextVast – journalist – copywriter – energiebom – ondernemer 
‘Ik word elke dag weer aangestoken door het enthousiasme van andere mensen. Het is toch geweldig om elke dag mooie verhalen op te mogen tekenen?
Bij het maken van teksten vind ik het super belangrijk om me helemaal in te leven in de doelgroep. Voor wie schrijf ik dit?
Elke dag spreek ik weer nieuwe, inspirerende mensen. Ik deel die verhalen graag met anderen.’ 

Contact? koen@textvast.nl | 06-13 77 08 25 

 

Romy

Eigenaar textVast – tekstschrijver – schrijfdocent – arbeidsmarktcommunicatie

 ‘Van een ‘onleesbare’ tekst een heerlijk schrijfsel maken: niets leukers dan dat. Ik vind het mooi om in het hoofd van de lezer te kruipen om zo een tekst te schrijven die je raakt. Daarnaast geniet ik er enorm van om mijn kennis over bijvoorbeeld doelgroepsgericht schrijven over te brengen tijdens een workshop of een dag Magazines Maken. Oh ja, ik geef ook graag advies over arbeidsmarktcommunicatie.’ 

Contact? Romy@textvast.nl | 06-10 57 13 58

Esther 

Redacteur – journalist – tekstschrijver – copywriter – taalfanaat 
‘Elke dag het verhaal van iemand anders vertellen met mijn eigen gekozen woorden. Dat is wat tekstschrijven voor mij zo leuk maakt. Geen dag is hetzelfde, want iedereen heeft een ander verhaal of een andere boodschap. Of het nu een groot artikel is of een paar korte citaten, ik leef me graag in in de doelgroep en hoop met mijn woorden mensen te raken of aan te zetten tot actie.’ 

Djaydee

 Copywriter – tekstschrijver – student journalistiek

‘Het mooie aan dit vak is dat je iedere dag weer iets nieuws leert. Geen dag, zelfs uur, bedrijf en doelgroep is hetzelfde. Verhalen verzamelen en dit zo goed mogelijk op papier (en online) zetten is een groot creatief proces. Het voelt voor mij niet aan als werk, maar als een hobby waar ik elke dag energie van krijg. Super leerzaam om naast mijn studie journalistiek werkervaring op te mogen doen bij Textvast.’

Archieven

Pin It on Pinterest