5 tips in Helmond van Helmondse tekstschrijvers

Als tekstschrijvers in Helmond komen we op veel plekken in ‘onze’ stad. De ene keer drinken we koffie met een bewoner van de Leonardusbuurt, de andere keer interviewen we een directeur van een Helmonds bedrijf. Zo leren we als copywriters in Helmond heel veel bijzondere plekken in ‘onze stad’ kennen. Hoogste tijd vonden wij, om de TextVast Helmond-tips te delen. Komen ze:

 

Tip 1: Lekker lunchen in Helmond

Lunch&Zo HelmondTja, om goede teksten te schrijven, moet je soms even pauze nemen. Maar interviewen onder het genot van een broodje, gaat ook prima. Onze favoriete stekjes in Helmond? Lunch & Zo (de plek waar Koen in een ver verleden werkte) is favoriet bij ons. Maar ook Il Borgo en 33 Good Food zijn leuke Helmondse lunchtentjes. En natuurlijk onze favoriet Belloni. Lekkerste broodjes én borrelhapjes.

Helmondtip 2: Parken 

Helmond telt genoeg leuke groene plekken. Grote bekende is natuurlijk Stadspark de Warande (waar je een heus kasteel voor cavia’s vindt!). Maar vergeet zeker niet het Weverspark, een leuk park in de Helmondse Binnenstad. Met leuke speelplekken en een hondenuitlaatstrook. Ook in Helmond West is veel groen, in het Goorlooppark.

Tip Helmond 3: Kunst en cultuur

Qua kunst en cultuur is er genoeg te ontdekken in Helmond. Bij de Cacaofabriek kun je eten, films kijken, muziek luisteren, kunst bekijken of ondernemers ontmoeten. Ook theater Speelhuis is te vinden in een prachtgebouw (een gerenoveerde kerk). Daar tegenover vind je KunstKwartier. En laten we Museum Helmond en de Helmondse bibliotheek niet vergeten.

Tip 4: Plekjes voor kinderen in Helmond

Helmond is een kindervriendelijke plaats. Er zijn een paar hele leuke speeltuinen, zoals Speeltuin Leonardus en Speeltuin Helmond West. Bij het Geukerspark kunnen je kinderen met water spelen of in de speeltuin (en kun jij lekker op het gras genieten van het zonnetje). Natuurlijk telt Helmond ook een aantal leuke indoor speelplekken, zoals Kids Plaza. En Pathé Helmond is natuurlijk ook altijd een leuke hangout. We zijn er nog niet geweest, maar aan de Steenweg is een nieuw horecapunt geopend waar je games kunt spelen. Oh ja… vergeten we nog midgetgolf in de Warande.Midgetgolf Helmond

Tip in Helmond 5: Bedrijvigheid 

Voor ondernemers is er ook genoeg te beleven in Helmond. Koffiedrinken of toffe ondernemers ontmoeten doe je bijvoorbeeld in de Cacaofabriek (waar je ook prima kunt flexwerken). Starters leren van elkaar en andere ondernemers bij het toffe initiatief Helmond Start (waar Koen en Romy ook hun ondernemersverhaal mochten vertellen en een workshop gaven). Verder zijn ’t Patronaat in Helmond West en Bedrijvencentrum Bron in de Heistraat plekken waar je creatieve ondernemers kunt vinden.

Tekstschrijver in Helmond

Helmond StartZoek je niet alleen leuke plekken in Helmond, maar ook tekstschrijvers in deze stad? TextVast is gevestigd in Helmond Brandevoort en wij schrijven alweer 13 jaar voor opdrachtgevers uit Helmond (en omstreken). Zo maken we voor de gemeente Helmond een Jaarprogramma over Helmondse aandachtswijken en schrijven we verschillende nieuwsbrieven voor bewoners van wijken in Helmond. Maar als copywriters werken we ook voor leuke mkb’ers in de buurt en grotere bedrijven. We delen onze kennis ook regelmatig door middel van workshops en via het concept Magazines Maken. Meer weten? We drinken graag een kopje koffie met jou in een van de leuke lunchtentjes hierboven om er meer over te vertellen. Neem contact met ons op. 

Pin It on Pinterest

Share This