Een schrijfklus te tijdrovend of duur? Verleden tijd!

Heb je een schrijfproject waarbij veel content opgehaald moet worden? Maar heb je te maken met een krappe agenda? Dan biedt content ophalen in één dag uitkomst. TextVast neemt alle coördinatie graag voor je uit handen.

Een magazine maken, een boek samenstellen of een reeks social media berichten maken kan een behoorlijke puzzel zijn. Alleen al afspraken inplannen met de interviewkandidaten is een hele uitdaging. En wat dacht je van alle teksten voorleggen aan de geïnterviewden of fotografen aansturen? De coördinatie kan bij omvangrijke communicatieprojecten behoorlijk in de uren lopen. Kan het ook anders? Ja! Door alle content in één dag (of avond) op te halen.

TextVast regelt het
Kan dat wel, fotografie en tekst op één dag? Ja, dat kan! Je hebt wel een strakke planning nodig. Maar hé, daar draaien we bij TextVast onze hand niet voor om. Wij werken als een geoliede machine: tekstschrijvers interviewen kandidaten, daarna gaat een fotograaf met ze aan de slag. Uiteraard denken wij vooraf goed na over zowel fotografie als tekst. Door kraakheldere briefings, staat op het moment suprême iedereen in de startblokken. Na afloop drinken alle deelnemers nog een borrel samen. Wedden dat ze terugkijken op een leuke dag? Met mooie foto’s en topteksten als eindresultaat!

Lekker efficiënt en lage investeringskosten
Met deze manier van werken belast je interviewkandidaten zo min mogelijk. Ze zijn op één moment allemaal aanwezig. Bovendien is het een efficiënte manier om alle input op te halen. Uiteraard zie je dat ook terug in de investeringskosten.

Meer weten over deze manier van werken?
Heb je wel eens nagedacht over een jubileummagazine, een tijdschrift voor klanten of een koffietafelboek? Maar dacht je dan al snel: hoe dan!?! Wij maken het behapbaar voor je. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Pin It on Pinterest

Share This