‘Heb jij een texbureau? Ik dacht dat jij journalistiek had gestudeerd?’ Deze vraag is Koen serieus een keer gesteld. De persoon in kwestie dacht dat het hier ging om het (la)texen van muren. En nee, dáárvoor hoef je echt niet aan te kloppen bij TextVast. Waarvoor dan wel? In het kort: copywriting, communicatie en coördinatie. De lange versie lees je hieronder.

Copywriting: artikelen, magazines, websites, flyers, social media, blogs, persberichten, vacatureteksten, schrijfworkshops

Je weet precies wat je wilt vertellen, maar toch wil die tekst maar niet overkomen? Grote kans dat je tekst niet doelgroepgericht is. En laat TextVast dáár nou sterk in zijn. Wij schrijven teksten die passen bij de doelgroep. Bij jouw klanten, leerlingen, gasten, etc.

Dit doen we voor tal van middelen. Als copywriter maken we, samen met andere professionals, complete magazines vol mooie artikelen (zoals onlangs het magazine Food from Food, een mantelzorgmagazine en een zomervakantiedoeboek voor basisschoolleerlingen). Ook schrijven we een websiteteksten, teksten voor flyers en folders, persberichten en social media posts en blogs.

Wil je je arbeidsmarktcommunicatie nu eens serieus aanpakken? Dan zijn wij er om je vacatures aan te pakken of je ‘over ons pagina’ eens stevig onder handen te nemen. Ook zorgen we ervoor dat jouw aanbesteding dit keer extra zorgvuldig gelezen wordt.

Wil je zelf aan de slag om betere teksten te (leren) schrijven? Kan jouw organisatie wel een dosis doelgroepgerichte en heldere communicatievaardigheden gebruiken? Onze schrijfkennis delen we in schrijfworkshops op maat.

Communicatie: sparren, onderzoek, communicatiekalender, communicatieadvies, arbeidsmarktcommunicatie, communicatieplan

Daarnaast geeft TextVast praktisch communicatieadvies, gecombineerd met een hands on mentaliteit. Verwacht van ons geen duimdik communicatieplan, maar een actieplan van maximaal twee A4’tjes. Dus zoek je aanpakkers met up to date communicatiekennis, dan zijn wij er voor je!

Lukt het je niet om de juiste medewerkers te vinden en aan je te binden? Dan denken wij met je mee over arbeidsmarktcommunicatie. Bij al onze communicatieklussen (en andere werkzaamheden) krijg je er gratis een flinke dosis energie en enthousiasme bij.

Coördinatie: one-stop-shop voor magazines, websites en communicatieprojecten

In meer dan 10 jaar tijd hebben wij een breed netwerk aan professionals opgebouwd waar we samen de mooiste producten mee maken. Dus wil jij een eigen magazine, een nieuwe website of een communicatieplan? Wij regelen het voor je. Zo heb je maar één aanspreekpunt en weet je zeker dat alles geregeld wordt. Punt! Oh ja, je hoeft niet bang te zijn voor onverwachtse kostenposten. Wij maken vooraf altijd een pakketprijs, zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Magazines Maken

Een voorbeeld van zo’n mooie teamprestatie van professionals is Magazines Maken. Met deze activiteit maak je met een team in een dag(deel) je eigen magazine! Onder de bezielende leiding van een team dat gewoon smult van het maken van een mooie glossy of een lekker magazine. Meer weten? Check: www.magazinesmaken.nl.

Oh ja, nog één ding dan: we houden ook van koffie en thee

Wil je graag met ons sparren? Een keer een kennis maken? Kom dan vooral eens bij ons op bezoek. Wij zorgen voor de koffie of thee! Kun je meteen zien waar wij de hele dag mee bezig zijn :).

Pin It on Pinterest

Share This