Wij houden niet zo heel erg van terugblikken, we kijken liever vooruit. Maar hé, een nieuw jaar is begonnen en zoals bijna iedereen werpen we dan toch ook een voorzichtige blik over onze schouder. Wat voor een jaar was 2018 voor TextVast?

Mooie projecten!
In 2018 mochten we weer een aantal mooie projecten afronden! Zo werkten we klantinterviews uit voor Driessen (wat een mooi Helmonds bedrijf is dat, zeg!). Nog zo’n (deels) Helmondse parel: ACE. We reisden stad en land af, om oud-studenten te interviewen, die nu in alle takken van sport binnen de automotive-branche werkzaam zijn. Super om de passie voor hun vak terug te zien. Ook voor gemeente Helmond gingen we weer geregeld aan de slag: we schreven diverse nieuwsbrieven en jaarprogramma’s. Zo zagen we weer hoeveel moois er gebeurt in de wijken in onze stad. We zijn ook heel trots op het Mantelzorgmagazine, waarvoor we mensen op hun kwetsbaarst mochten spreken. Persoonlijke verhalen blijven prachtig om op te tekenen, dat deden we bijvoorbeeld ook voor Senzer. Ook een hoogtepunt: in 2018 mochten we nieuwe klant Tintelingen verwelkomen. Een supersympathiek en creatief bedrijf (en een aanrader voor je kerstpresentje van volgend jaar). Nog zo’n leuke onderneming (en nieuwe klant): Erfrechtplan. Ook mochten we een aantal teksten schrijven, die de basis vormen voor een filmpje. Bijvoorbeeld voor Table du Sud (ook zo’n leuke club!) en voor Diversity Communications (maken hele mooie animatiefilmpjes). En natuurlijk vergeten we Rabobank niet, voor ledenmagazine Dichterbij hebben we dit jaar megaveel leuke mensen en ondernemers mogen spreken.

Magazines Maken
In 2018 mochten we ook met een aantal gedreven teams een eigen magazine maken. Super om de kneepjes van het vak mee te geven en te zien hoe iedereen met veel enthousiasme aan de slag ging. We hebben onder meer een magazine met LEVgroep gemaakt en met de dames van salon LUUX.

Nieuw kantoor op komst
In 2018 besloten we ook dat werken op zolder ideaal is met kleine kinderen, maar als ze iets groter/ouder zijn is enige privacy wel gewenst (welkom speelafspraakjes). Daarom gaan we in 2019 verhuizen. We houden een kantoor aan huis, maar dan wel apart van het woongedeelte. We verhuizen in januari 2019, wordt vervolgd dus.

Interim-klus
In 2018 werkten we niet alleen aan huis, Romy was ook regelmatig bij het Commanderij College te vinden, waar ze de communicatie verzorgt.

Bedankt
Terugkijkend naar 2018, zijn we vooral blij dat we met zo veel leuke en enthousiaste opdrachtgevers, ondernemers en bedrijven hebben mogen samenwerken! Dat ze vertrouwen hebben in ons. Hoe bijzonder is dat? En hoe gaaf is het om samen een mooi product neer te zetten? Dus: bedankt!

Vooruitblik: 2019
Tja, we zien wel wat het jaar brengt, toch! We hebben er in ieder geval heel veel zin in! Er staat weer een hele leuke klus voor Magazines Maken op de rol! En we gaan een communicatieplan schrijven voor Dementievriendelijk Helmond. Ook zijn we achter de schermen al druk doende om de teksten voor de nieuwe website van LEVgroep te schrijven. Verder hopen we dat we net zo veel mooie verhalen mogen blijven optekenen en dat we onze kennis en ervaring mogen blijven delen. En vooral: ons werk met net zo veel enthousiasme mogen blijven doen als in 2018. We wensen iedereen een mooi 2019 vol kansen en mogelijkheden!

 

Pin It on Pinterest

Share This