10 jaar geleden. Koen en Romy zijn broekies. Net afgestudeerd. Klaar voor het werkende leven. Koen gaat parttime voor zichzelf beginnen. Lijkt hem wel wat. In de huiskamer in hun huisje in de Burgemeester van Houtlaan is wel plaats voor een bureautje. Nou ja, een heel klein bureautje dan. De aantekeningen liggen vaak her en der verspreid door de woning.

Al snel blijkt het wel wat voor Koen, voor zichzelf beginnen. Hij geniet er volop van. Serieuze stap 1: een kantoor huren in bedrijvencentrum Bron. En dat parttime werken (naast een andere job) verandert razendsnel in een (veel meer dan) fulltime functie. Romy werkt, naast haar vaste baan, langzaam ook steeds vaker voor TextVast. In Bron worden vriendschappen en samenwerkingsverbanden gesmeed. De eerste voorzichtige stappen op ondernemersgebied gezet.

 

Langzaam komen er steeds meer klanten bij. Het kantoor aan de Heistraat wordt, tot volle tevredenheid, verruild voor een thuiskantoor. Naast copywriting, komen er ook wat andere diensten bij. Communicatie-advies, workshops geven en een teambuildingsactiviteit (Magazines Maken), bijvoorbeeld.

De rode draad? 10 jaar TextVast: 10 jaar plezier in samen iets maken. Of dat nu een boek, magazine, website of iets heel anders is.

We willen niet te veel woorden vuil maken aan 10 jaar TextVast, het is maar een getal, toch? Maar we willen het wel vieren en het liefst met jou. Daarom trakteren we! We geven een gratis persbericht weg. Dus ken of ben jij iemand die dat héél goed kan gebruiken? Laat dan hieronder je reactie achter.

Op naar de volgende 10 jaar!

 

Pin It on Pinterest

Share This