We gaan verhuizen! Heel fijn voor ons natuurlijk, maar we merken wel dat het nog wat vragen oproept. Gaan jullie nu alweer verhuizen? Of: gaan jullie tarieven nu omhoog? Deze en nog veel meer vragen kregen wij afgelopen week. En daarom: hierbij de antwoorden.

Gaan jullie weg uit Brandevoort?

Ja! Maar wel met pijn in ons hart… We waren heel graag in Brandevoort gebleven, maar er waren weinig mogelijkheden voor ons. Huren in de Veste is bijvoorbeeld geen optie, omdat veel panden een retail-bestemming hebben. En de combinatie werken-wonen konden we maar niet vinden. Uiteindelijk vonden we het belangrijker om wonen en werken te kunnen blijven combineren én een betaalbare oplossing te zoeken. Toen we onze zoekcirkel een klein beetje groter maakten, vonden we binnen no-time een oplossing.

Gaan jullie nou alweer verhuizen?

Deze vraag snappen we goed, want tot nu toe verhuizen we om de vier à vijf jaar. Dat komt omdat wij nou eenmaal een best dynamisch leven hebben. De situatie verandert gewoon vaak. Toen we in dit huis gingen wonen, was TextVast een bedrijf dat uit twee eigenaren bestond, that’s it. En zoals je kunt zien op onze teampagina, is die situatie nu een tikkeltje veranderd. We hebben best veel gedaan om van onze huidige woning ons droomhuis te maken en we hadden niet gedacht weer weg te gaan. Maar ja, het liep even anders.

Wanneer is het zover?

In het najaar gaan we over. Natuurlijk gaan we (als we helemaal gesetteld zijn) een leuk openingsmomentje organiseren. Dus dan praten we vast lekker bij op onze nieuwe plek!

Een groter kantoor betekent ook extra kosten voor TextVast. Gaat ons tarief nu omhoog?

Nee. En om ook maar meteen een ander punt te verduidelijken: dat we kunnen verhuizen, betekent niet dat onze klanten nu te veel betalen. Onze tarieven zijn marktconform en als je onze bedragen vergelijkt met bureaus van eenzelfde omvang, zijn ze zelfs behoorlijk scherp. Hoe dat komt? Wij houden van efficiënt werken (met opgestroopte mouwen tikken!). Ons nieuwe kantoor is broodnodig, omdat we nu schouder aan schouder aan het typen zijn (letterlijk). Dus we hebben wat meer ruimte nodig om goed te kunnen werken. We zijn op zoek gegaan naar een zo voordelig mogelijke oplossing. We hadden natuurlijk kunnen kiezen voor een megahip kantoor in het centrum. En dat was by far een stuk duurder uitgevallen…

Kortom: wij denken dat we een oplossing hebben gevonden die heel goed past bij ons bedrijf. Een fijne combi tussen werk en privé, maar ook meer kantoorruimte en een betere scheiding tussen kantoor en huis. (De tijd dat onze keuken meer voor werkafspraken en Teams-gesprekken werd gebruikt dan voor koken, is straks eindelijk voorbij.) Het is een plek waar we samen heel fijn kunnen werken, zonder bovenop elkaars lip te zitten. En waar we al onze fijne klanten kunnen blijven helpen, zonder dat we megaveel extra kantoorkosten hebben. Voor alle partijen een goede oplossing dus. We kijken in ieder geval enorm uit naar de verhuizing!

Pin It on Pinterest

Share This