Dingdong! De deurbel van familie Chatrou galmde eind september 2021 door het woonhuis aan de Klotshoeve in Helmond. Die dag solliciteerde ik voor de functie Coördinerend Redacteur bij TextVast. De deur zwaaide open en een altijd enthousiaste Koen liet me vanaf het eerste moment welkom voelen.

Al aan de koffietafel, en daarna op de terugweg naar huis, stuiterde ik zowat van enthousiasme. Deze baan was precies wat ik zocht: allerlei soorten teksten schrijven voor uiteenlopende toffe klanten. Maar ook: met hele fijne collega’s om me heen. Dit voelde goed. En tegelijkertijd vroeg ik me al af: was ik niet té relaxed en mezelf? Ik voelde me zo op mijn gemak bij deze club, dat ik meteen mijn soms directe en tikkie botte grappen maakte.

Onzekerheid voor niets, zo bleek. Ik mocht aan de slag. Inmiddels zijn we alweer een half jaar verder. Dit bevalt me allemaal uitstekend bij TextVast:

  1. Met 1001 projecten waar we elkaar mee helpen is geen één dag hetzelfde. Heerlijk.
  2. Bij TextVast wordt weinig verhullend gecommuniceerd. Er blijken namelijk meer directe mensen te werken (hoi Romy). Mij kan communicatie niet helder genoeg zijn.
  3. Hard werken wordt afgewisseld met hard lachen door het liefst nog hardere grappen. Helemaal mijn stijl.
  4. To do-lijstjes, vol goede moed gemaakt in de ochtenduren, kunnen rond 14 uur definitief de prullenbak in. Een dag loopt altijd anders dan je denkt. In het begin moest ik daaraan wennen, inmiddels weet ik niet beter.
  5. Koen en Romy verwennen hun medewerkers bijna wekelijks met broodjes van Belloni of een goed glas wijn in de late namiddag. Ik klaag niet.

De stap om vanuit een communicatiefunctie over te stappen naar TextVast bleek een gouden greep. Dankjewel voor deze eerste fijne tijd! Op naar meer mooie avonturen met ons sterke team.

Pin It on Pinterest

Share This